En svensk tiger om ”Islamsk politik: Den muslimska världen och moderniteten”

4798657732_cb14393a40_bPodcasten En svensk tiger av Ola Larsmo och Henrik Arnstad reder ut islamsk politik i nya avsnittet ”Islamsk politik: Den muslimska världen och moderniteten”:

Islam och islamism är stora debattområden i nutiden. Med hjälp av fil.dr. Hossein Sheiban går vi igenom den muslimska världens moderna politiska historia och dess nutida konflikter och utmaningar, exempelvis representerade av jihadister som ISIS.

Podcasten blev denna gång rekordlång, cirka 90 minuter. Förhoppningsvis hjälper avsnittet till att reda ut alla frågetecken som uppstår, då vi idag tar del av nyhetsrapporteringen om politisk islam, islamism och utvecklingen i Mellanöstern.

Lyssna direkt via webben på acast.com, prenumerera via Apple Itunes eller via strömmen som du hittar på http://rss.acast.com/ensvensktiger!

Tack till Beppo som lät oss gratis låna en riktig studio för inspelningen.