Sigtuna: Författarmöte med Henrik Arnstad

radhuset_1På söndag 9 mars kl 11:00 framträder jag i Sigtuna under rubriken ”Författarmöte med Henrik Arnstad”:

Henrik Arnstad, född 1967, är journalist och författare, inriktad på historia. Han medverkar regelbundet som essäist och recensent i Dagens Nyheter och Göteborgs-Posten och har arbetat vid Sveriges Television. Arnstad har skrivit flera populärvetenskapliga böcker som blivit mycket uppmärksammade: En liten bok om spel (1999), Spelaren Christian Günther (2006), Skyldig till skuld: en europeisk resa i Nazitysklands skugga (2009). År 2013 utkom Älskade fascism: de svartbruna rörelsernas ideologi och historia. Möt Henrik Arnstad i ett samtal med Sigtunastiftelsens programchef Dan-Erik Sahlberg.

Plats: Sigtunastiftelsen Stora salen, Manfred Björkquists allé 4. Du hittar mer information på destinationsigtuna.se. Välkommen!